Meteen naar de inhoud
Home ┬╗ Dominante partners aantrekken doorbreken

Dominante partners aantrekken doorbreken

Dominante partners aantrekken voorkomen aanbeveling

Via een zoektocht op internet naar een paranormaal genezer, kwam ik al snel bij Jyo terecht. We hadden een intakegesprek waar ik me goed bij voelde dus we maakten een vervolgafspraak. Uit onze gesprekken bleek dat ik een patroon had ontwikkeld om dominante mensen in mijn leven toe te laten en mijzelf kwijt te raken. Ik was er boos en verdrietig van en dat wilde ik veranderen. Door middel van gesprekken, de duidelijke analyses van Jyo en aanvullend zijn behandelingen was ik er snel achter waar dat door kwam. We werkten aan mijn verleden en hij gaf mij duidelijk aan waar ik vast ben gelopen en waar ik in het vervolg op kan letten. We hebben van september tot januari ongeveer 10 sessies gedaan. Al snel voelde ik me minder verdrietig, sterker en positiever. Jyo is iemand met een enorm scherp inzicht, hij weet snel tot de kern door te dringen en maakt problemen inzichtelijk waardoor je goed begrijpt waar het probleem zit. Zijn behandelingen ondersteunen het proces. Ik ben heel blij dat ik Jyo tegen ben gekomen en dat we in zo’n korte tijd zoveel hebben bereikt. Vijf *

Renate Boere