Meteen naar de inhoud
Home » Dwarslaesie behandeling aanbeveling

Dwarslaesie behandeling aanbeveling

Dwarslaesie en wonderbaarlijke genezing aanbeveling

Toen ik 21 was, ging ik paardrijden, de eerste keer ooit (aangezien de eerste ervaring een pony was). Rocky zal ik nooit vergeten. Hij was een nerveus dier en was dol op zijn baasje. Zij (de eigenaar) kwam op het idee om het paard te laten galopperen, hoewel ik behoorlijk bang was om eraf te vallen.

Dus toen vroeg ze mijn broer om het paard vast te houden. Ze riep jet paard op te galopperen. Zo ging het niet helemaal, want tijdens haar roepen begon het paard zijn achterbenen in de lucht te trappen (als een rodeo) en ik vloog ermee naar de kant van het pad waar een opgedroogde beek vol rotsen was. Mijn broer probeerde me op te laten staan toen ik weer bij bewustzijn kwam. Ik viel helaas weer flauw toen ik probeerde op te staan en mijn voeten niet kon voelen. 

Vervolgens zat ik in de ambulance, vastgebonden in het bed met een halskraag om mijn nek. Ik had het ergste verwacht, omdat ik mijn benen niet kon voelen. Er werden tests gedaan. Er was niets gebroken of beschadigd, maar ik kon nog steeds niet lopen en begon me steeds meer zorgen te maken. Ik werd in een rolstoel uit het ziekenhuis gerold en in bed gelegd. Ik kon al meer dan een week mijn beiden benen niet bewegen toen mijn ouders besloten mijn buurman Jyotisha te bezoeken.

We reden de weg af en werden naar de meditatieruimte van Jyo gebracht. Ik weet niet zeker hoelang we daar waren omdat ik de tijd uit het oog verloor, maar toen hij klaar was, zei hij; Sta op! En dat deed ik ! De pijn en verlamming was helemaal weg en ik liep zonder enig probleem. Vanaf dat moment begon ik te twijfelen of medicijnen echt de oplossing waren voor welke ziekte of pijn dan ook. Of misschien gewoon een manier om mensen negatief te laten denken en ziektes aan te trekken. Het opende ook mijn geest voor een andere manier om dingen te zien en te voelen. Het gaf me een idee over hoe krachtig onze geest is, hoe we naar onze instincten moeten luisteren. En hoe werken en oefenen veel meer goeds voor deze wereld zou kunnen brengen, vooral door anderen te helpen.

Nogmaals BEDANKT JYOTISHA !! 

PS Sindsdien geen pijn. Vijf *

Lianna Martin