Meteen naar de inhoud
Home » Foto beoordeling reden en uitleg

Foto beoordeling reden en uitleg

Een foto beoordeling  en een foto vragen van een client is een delicaat onderwerp. Er dient altijd een check plaats te vinden vanuit mijn ziel en die van de client. Wordt er met helpen ingestemd? Is er een grote kans op succes of juist niet? Is de persoon op dit moment er wel klaar voor? Is de client voldoende toegewijd? Allemaal vragen welke gevoelsmatig beantwoord dienen te worden. Hiertoe verzoeken we je om een foto, naam en geboortedatum naar ons te sturen. Na enkele dagen tot een week ontvang je dan bericht over de aanname van jou in praktijk Pasanta. Daarnaast geven we advies welke behandel – of coach plan het beste past. Je zal hierover geen keuzestress ondervinden. Neem het advies ter harte. We zien vaak dat cliënten de ernst van de situatie onderschatten. En zelf nog niet weten welke traumatische ervaringen hen in de knoop houden. De LP blijft in een groef hangen van een oude ervaring.

foto beoordeling

Toegang tot de zorg in 5 stappen

 

toegang tot zorg in 5 stappen

toegang tot zorg in 5 stappen

Onderstaand treft je de 5 stappen aan. We geven op deze pagina uitleg over stap 2.

 1. Aanmelden
 2. Foto Beoordeling
 3. Dienst Bestellen
 4. Behandelovereenkomst digitaal tekenen
 5. Intake gesprek en eerste energetische therapie behandeling inplannen

Foto beoordeling redenen

We willen voorkomen dat we cliënten aannemen met een problematiek waarbij praktijk Pasanta op dit moment niet het juiste adres is. Met behulp van een naam, geboortedatum en foto vinden er een aantal toetsen qua aanname van de client in de praktijk plaats. Kort samengevat betreft het een toets met een aantal aandachtspunten:

 1. Toestemming van de client zijn of haar ziel om te mogen helpen.
 2. Een klik voelen met de client om deze met plezier te kunnen helpen.
 3. Bereidheid van de client om naar oude pijn toe te gaan.
 4. Bereidheid van de client om naar oude pijn van ouders en voorouders te gaan.
 5. Inmiddels uit een innerlijk conflict tussen hoofd en hart te zijn en een mate van hopeloosheid te ervaren.
 6. Open staan voor adviezen en een JA MAAR houding voorbij te zijn.
 7. Klaar zijn met het parallel proberen van therapieën en daarmee therapeuten jarenlang bezig houden.
 8. 3 maanden clean zijn van zware drugs, alcohol, gok en seksverslavingen. Zware medicijnen en voeding vergen ook aandacht.

Een belangrijk richtsnoer voor de foto beoordeling is dat we geen parels voor de zwijnen willen gooien. Ook is het is heel belangrijk om een klik te voelen met een client. Ook zijn er cliënten die niet echt willen veranderen en in een innerlijke strijd blijven hangen door op elk advies “Ja Maar” te zeggen. Dit kost heel veel energie. Een andere categorie cliënten welke we liever niet zien zijn de zogenaamde shoppers. Dit zijn cliënten welke halverwege een traject wegrennen, omdat ze niet met de pijn willen dealen. Daar besteden we liever geen tijd en energie aan. Elke keer zoeken ze een nieuwe therapeut welke hun ook niet echt kan helpen. Voor de buitenwereld zijn ze in therapie evenwel van binnen willen ze niet.

Ook is er een categorie cliënten welke niet terug wil naar het verleden. Ze leven in de illusie in het heden te kunnen leven zonder het verleden verwerkt te hebben. Het verleden kleurt met alles het heden in. Mijn aanpak heeft een focus op traumaverwerking en in die zin ondermijnd die houding de kans op succes. Bij ernstige verslavingen is het noodzakelijk dat de client 12 weken clean is. Voor die tijd beginnen we er niet aan. Wel kunnen we online ondersteuning bieden om alvast een life coaching traject op te starten om het hartzeer in kaart te brengen.

Jouw toewijding of commitment vertaalt zich in het besef dat er naar gelang de de ernst van de situatie meer inspanning nodig is. Dan gaat het over het inplannen van meerdere consulten en je verdiepen in de werkwijze van en reacties op deze manier van genezen of coachen. Vertrouwen hierop is de sleutel om jouw zelf-genezend vermogen binnen jouw immuun systeem een boost te geven. Ook is er binnen coaching een zekere mate van reflectie nodig, waarvoor een plan een eventuele vluchtroute blokkeert. Dit geldt zowel qua life coaching, relatie coaching als burn-out coaching. Alleen op consult komen om mediumschap kwaliteiten of de werking van de genezing uit te proberen is niet handig. Een juiste levenshouding om jouw immuunsysteem adequaat aan te sturen is vereist. Dit gaat over het besef van de noodzaak van een behandel of coach plan. Bij de foto beoordeling willen we antwoord op deze vraag.

Foto beoordelingen die niet worden toegepast

Er zijn potentiële cliënten die bang zijn voor therapeuten met paranormale vermogens. Ze zijn bang voor hun eigen schaduwkant en geheimen. Dit mechanisme is totaal niet interessant voor mij als therapeut. Het beoordelen van de foto is bedoeld voor de acht bovenstaande punten en niet om jouw hele doopcel te lichten. De schaduwkant en geheimen betreft de spiegelsfeer of dualiteit van goed en kwaad. Werken op het niveau van ziel is een hele andere dimensie of realiteit.

Uitkomst foto beoordeling

Je ontvangt een uitkomt in “Ja” of een uitkomst met de mededeling “Het is op dit moment nog niet het juiste moment”. Bij dit laatste blijft de deur van Pasanta altijd open staan. We wijzen niemand definitief af.

Verwijderen van jouw gegevens

Is het antwoord anders dan “Ja” dan vernietigen wij na de beoordeling uiteraard i.v.m. de privacy wetgeving ook jouw email of brief met jouw foto, naam en geboortedatum.