Meteen naar de inhoud
Home » Hernia spiritueel behandelen

Hernia spiritueel behandelen

Hernia spiritueel behandelen of de spirituele betekenis duiden door het onderliggende trauma te traceren en los te weken. Cliënten geven woorden aan hun ervaringen na de energetische therapie.

Hernia spiritueel betekenis duiden
Hernia spiritueel betekenis duiden door onderliggende trauma te traceren

Hernia aanbeveling

Ja ik raad jyo zeker aan, ben vaker bij hem geweest in het verleden en met zeer goede en prettige resultaten.Vorige maand kon ik bijna niet meer op of neer van de pijn in mijn rug. Dacht eerst aan nierstenen. Dus heb ik jyo gevraagd of hij tijd had om mij te behandelen. Gelukkig kon ik dezelfe dag nog bij hem terecht en wat bleek dat hij constateerde dat het een hernia was. Daar was ik niet blij mee. Maar na 3 behandelingen in korte tijd was ik toch wel van mijn rugpijn af. Ik zal jullie vertellen dat het een hele opluchting was hoor. Dus bij deze zou ik Jyo zeker aanraden bij iedereen die iets onder de leden heeft.Kortom ben ik super blij met hem. Bedankt Jyo topper ben je.

Ton Looij 

Hernia spirituele betekenis duiden en aanbeveling

Beste Jyo,

Nog bedankt wat jij voor ons hebt hersteld. Jaidy gaat goed en mijn rug is 100% verbeterd!! Thanks

Marcel en de fam. (was Facebook 5 sterren referentie: account opgeheven)

Marcel Jaspers 

Hernia spiritueel behandelen aanbeveling

In mei 2013 kreeg ik last van mijn rug. Na enkele maanden fysio kwam er geen verbetering. Hierop ben ik naar een speciale rugkliniek gegaan en bleek uit de MRI dat ik een hernia had. Omdat ik niet meer goed kon bewegen en veel pijn had heb ik direct een intradiscale injectie gekregen. Deze heeft tijdelijk geholpen maar na een aantal weken kwam de pijn nog veel heftiger terug. Zover dat ik niet meer kon slapen en de hele dag aan pijnstillers en warmtepeisters zat. Volgens de arts was een operatie nog de enige oplossing. Ik zag hier erg tegenop maar kon ook niet meer tegen de pijn.

Mijn vriendin stelde voor om voor de operatie toch eens bij Jyotisha langs te gaan. Tijdens de eerste sessie op 5 december merkte ik helemaal niets. De avond (pakjes avond) was de pijn alleen maar erger geworden. De nacht was een hel maar ben uiteindelijk toch in slaap gevallen. Tot mijn grote verbazing werd ik de volgende ochtend wakker en had zo’n 40% minder pijn. Stond weer een stuk rechter en kon weer fietsen. De daaropvolgende sessies (6 in totaal) hadden steeds hetzelfde patroon. In de avond heftigere pijn en de volgende dag een stuk minder. Maar na iedere sessie werd het minder.

Ik ben er na de 6 sessies bijna helemaal vanaf. Slaap weer als een roos, kan alles doen en geniet weer van de dag. Ondertussen zijn diverse vrienden ook bij Jyotisha langs geweest en hebben allemaal resultaat. Ik schrijf deze recentie dan ook met veel overtuiging en adviseer iedereen…probeer het. Baat het niet dan schaadt het niet. Vijf *

Bart van Bijnen

Hernia aanbeveling

Bedankt voor de behandeling aan m’n hernia afgelopen september. Na een aantal jaren bij Fysio, Osteo en andere paten te zijn geweest 1 x bij jou en geen last meer. Als herboren. Vijf 

Tom Wolfs

Hernia energetische therapie behandeling

Ik ben in contact gekomen met Jyo door mijn moeder. Ik had al een erg lange tijd veel pijn in mijn rug. Ik ben in ruim twee jaar naar verschillende fysiotherapeuten geweest maar dit hielp minimaal. Ook mijn huisarts en de artsen in het ziekenhuis konden niks vinden en mij dus niet verder helpen. De pijn die ik had was soms ondragelijk en heb mij hierdoor soms voor school ziek moeten melden omdat ik wist dat ik het niet vol zou houden. Ik heb in totaal 7 behandelingen bij Jyo gehad, in de periode van 13/04/15 tot 08/07/15.
Als ik klaar was met een behalndeling van me rug voelde ik die dag nog wel een lichte pijn maar ik merkte al bijzonder snel dat die pijn steeds meer afnam en veel minder vaak terug keerde. Toen ik hoorde van Jyo geloofde ik er niet meteen in dat het zou helpen, maar ik stond open voor alle hulp en optjes dus ik gaf me er aan over. Ik kan nu eindelijk na ongeveer 3 jaar zeggen dat ik van mijn rugpijn af ben, met dank aan Jyo Vijf *

Kim Weidema

Kies ook voor een complementaire behandeling van jouw rugpijn.