Meteen naar de inhoud
Home » Hoofdpijn Spiritueel behandelen

Hoofdpijn Spiritueel behandelen

Hoofdpijn spiritueel behandelen is voor veel mensen iets onbegrijpelijks. Voor meer informatie kijk op 123hoofdpijnweg.nl en 123migraineweg.nl. Onderstaand hebben we de hoofdpijn aanbevelingen vermeld. Je kan ook nog bij migraine spiritueel behandelen aanbevelingen een indruk opdoen. En ook nog bij oogmigraine spiritueel behandelen aanbevelingen.

CPH Hoofdpijn Referentie

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Hoofdpijn met zeer frequent flauwvallen aanbeveling

Op mijn 19de jaar heb ik een auto-ongeluk gehad. Mijn rug en nek zijn daardoor flink in de vernieling geraakt. Er ging geen dag voorbij dat ik geen pijn had. Maar mijn grootste zorg was nog dat ik overal te pas en te onpas flauwviel. Ziekenhuis in en uit, therapie hier en therapie daar. Alles heb ik geprobeerd maar niets leek te helpen. Moedeloos werd ik ervan. Helemaal als de zoveelste arts zei, “misschien zit het wel tussen je oren” en ik vervolgens aan de anti depressiva werd gezet. Ze zeiden allemaal dat het verstandig was als ik maar niet aan kinderen zou beginnen want dat was lichamelijk te zwaar en moest verplicht stoppen met het kappersvak. Het was net een slechte film waarin ik was terecht gekomen. Als een neerwaartse spiraal gleed ik steeds verder af. Als de jaren verstrijken besef je dat dit het is en dat je ermee zult moeten leven.

Niemand kon mij helpen dus ik heb het uiteindelijk jaren gelaten voor wat het was en er zelf het beste van gemaakt, totdat enkele maanden geleden mijn collega deze ongelofelijke verhalen over haar zoon vertelden die bij Jyo was geweest. Ze zei: ” is dit niets voor jou?” Eerst wuifde ik het weg en zei: ” nee joh, ik ben er wel klaar mee. Buiten dat geloof ik er niet zo in.” Eenmaal thuis gekomen vertelde ik het hele verhaal aan mijn partner die vervolgens zei: ” wat heb je te verliezen!” Ja daar had hij een punt. Eerst bespraken we waar ik last van had. Haast een a4tje vol aan klachten: hoofdpijn + rugpijn + flauwvallen + slechte stoelgang + hielspoor + slecht slapen.

Nou zo kan ik nog wel even doorgaan. Jyo zijn eerste vraag was: ” wat verwacht je van mij” Ik antwoord: ” helemaal niets eigenlijk, je bent de laatste waar ik heen ga en hierna ben ik er officieel klaar mee..!” Wat me opviel was dat ik vanaf de eerste afspraak tot aan de 2de afspraak niet was flauw gevallen. ( normaal gesproken was dit gemiddeld 3 á 4 keer per week) Nog steeds een beetje sceptisch dacht ik, dit is vast toeval. Ik sprak met Jyo af dat als het de volgende keer nog zo was ik hem zou trakteren op appeltaart met slagroom. Je raad het al, de 3de afspraak hebben we taart zitten eten.

Vanaf dat moment ging ik opknappen heen, minder en minder hoofdpijn, mijn hielspoor verdween als sneeuw voor de zon, ga iedere dag naar het toilet en het aller belangrijkste, ik ben tot op de dag van vandaag niet meer flauw gevallen. In totaal ben ik 5 keer bij Jyo geweest. Ik kan niet beschrijven hoe Jyo mijn leven heeft veranderd.

Marianne Koops