Meteen naar de inhoud
Home » Levenservaring en levensverhaal

Levenservaring en levensverhaal

Levenservaring is een groot goed. Je kan deze uitdrukken in een levensverhaal. Het is naar mijn inziens interessant om met jou slechts die momenten te delen welke een grote impact hebben gehad op het script van “mijn” levensfilm. Of beter gezegd:  “In welk(e) script moment(en)  is mijn film door zwaar zielsverdriet jarenlang blijven hangen?  Welke traumatische ervaringen zijn als een tijdscapsule ingevroren? Waardoor is jarenlang onbewust gedrag aangestuurd?

Levenservaring met beproevingen

Herken je de onderstaande momenten, de beproevingen, nieuwe ontmoetingen en ook de gevolgen voor jouw leven dan is de kans groot dat je inspiratie en vertrouwen hierin ervaart.  Dat we 1 of meer levenservaringen hetzelfde hebben meegemaakt, geeft dan die speciale band en verbondenheid vanuit het hart. Dit noemen ze ook wel een karmische connectie. Een gezamenlijke levenservaring.

Vervolgens diep ik elk “script moment”  verder uit op een separaat bericht in mijn blog.  Uiteindelijk vormen deze een levensverhaal. Dit is een krachtig onderdeel van de blauwdruk therapie. Je kan dan voor die momenten welke ook voor jou van toepassing zijn meer informatie terugvinden. Dit helpt bij het reflecteren in jouw leven om ook die momenten waar je klem zit en jouw film hapert.

Het zien en voelen van verbanden 

tussen de pijn in het nu en die in het verleden 

staat centraal. Dit zien en voelen is zeer bevrijdend, 

waardoor ook direct emotionele reacties plaatsvinden.

Lost verdriet op, dan gaat vervolgens je bewustzijn omhoog en wordt je gevoeliger. Het energielek is immers weg. Het innerlijk licht schijnt weer verder en wellicht is de volgende bol of laag van de Levensbloem aan de beurt om ook in het licht te komen.

expansie innerlijk licht bepaalt levensverhaal en ervaring
expansie innerlijk licht

Je krijgt dan een nieuwe levenservaring met nieuwe angsten,  nieuwe pijnen, veel nieuwe levenspatronen en mogelijk ook vreemde reacties van derden. Heb je de juiste methodiek geleerd, dan kan je dit innerlijke hart werk “het dichten van energielekken”  zelfstandig doen voor de rest van je leven. Jouw levensverhaal krijgt dan eindelijk een andere wending.

Je sluit dus eerst de achterdeur, waardoor veel levensenergie al jarenlang weglekte. 

levenservaring en oude pijn
levenservaring en oude pijn

Levenservaring met emotionele impact om mijn levensverhaal

 1. Moeder is in extreme stress door verhuizing en merkt zwangerschap en doodstrijd van drieling niet op. 
 2. Helderziende oma van mijn vaders kant overleid en neemt afscheid door mijn slaapkamerraam als ik 3,5 jaar ben.
 3. Lees op 7 jarige leeftijd al boeken over ET’s van Eric Von Danicken en alles over UFO’s wat ik maar kan vinden in de Kijk.
 4. Liesbreuk operatie op mijn 10de jaar nadat ik met 1 been door het ijs ben gezakt.
 5. Zus gooit mijn aquarium uit pure jaloezie helemaal door elkaar.
 6. Op het Atheneum wordt ik 3 jaar lang gepest en uitgescholden voor Gandhi.
 7. Op mijn 16de rijdt een auto met 80 km per uur tegen me fiets aan tijdens vakantie werk. Niet dood.
 8. Ik vind mijn moeder naakt op bed na medicijn zelfmoord poging om mijn 19de. Vader zit dronken in stoel.
 9. Verdiep me in de Raja Yoga en Boeddhistische levensfilosofie op zoek naar inzichten en antwoorden.
 10. Mijn vader overlijdt als ik 28 ben op 53 jarige leeftijd als gevolg van een 20 jaar durende alcoholverslaving.
 11. Ontmoet mijn levenspartner Linda en binnen een jaar wordt onze zoon geboren.
 12. Ontmoet de mannelijke Levensbloem kennis en ontmoet de oprichter Drunvalo Melchizedek. Hij maakt me bewust van het feit dat mijn ongeluk op mijn 16de  geen ongeluk was maar een walk-in proces uit de 13de dimensie. Wij gaan nu van de 3de naar de 4de dimensie. 
 13. Krijg alleen maar zwaar getraumatiseerde en steeds minder leerlingen in mijn workshops. Zoek naar antwoorden en ontmoet op magische wijze de vrouwelijke Levensbloem kennis of beter gezegd de ervaring bij 2 nieuwe leraren in India.
 14. Schrijf en publiceer het boek Oneness Effort over Awakening met daarin de Levensbloem kennis voor coaching clienten.
 15. De zoon van mijn 1,5 jaar oudere zus heeft een hersen tumor op zijn 19de en ik trek 2 jaar lang alle genezing registers open.
 16. Door overkreditering van een bank in 2007 wordt huis in 2012 geveild en blijven we achter met een giga restschuld. In 2019 win ik rechtszaak en wordt gehele restschuld kwijtgescholden.
 17. Rij aan einde cursusdag in 2014 met mijn smart – met automaat – naar huis en opeens is alles zeer fel wit licht voor mijn ogen en ben geheugen van die dag helemaal kwijt.
 18. In 2017 heb ik een zware hartaanval en ga ik door het trauma van punt 1 heen. Voel weken lang van iedereen in mijn omgeving hun harten kloppen. Miste het hart kloppen van de tweeling uit de vroege zwangerschap. Daarna is mediumkanaal glashelder. Er is een grote angst uit mijn energiesysteem weg. Hart pompfunctie is wonderbaarlijk helemaal hersteld.
 19. Voel en ervaar het hartzeer en de overtuigingen van mijn vader bij punt 10. Het is net alsof er voor hem gehuild wordt. Voel het in mijn hartcentrum liggen als een steen.

Deze gebeurtenissen met veel impact beschrijven een film net acteurs en actrices. Het script komt voort uit hartzeer. Het hartzeer stuurt het script van de film aan. Evenwel is de film een projectie en illusie en helemaal niet echt. Zolang je niet vanuit je ziel leeft, trekt jouw persoonlijkheid of ego zich alles aan. Het wil leven volgens een ideaalbeeld, overtuigingen, normen en waarden. In het Engels: “Keep up the appearances”. Cliënten welke mentaal oordelen kunnen wel eens afhaken met deze inside informatie. Deze kunnen dit niet rijmen met iemand die zoveel van te voren voelt, of een genezer is na een zware hartaanval. Dit past allemaal niet in de daarvoor bestemde hokjes.

spirituele ontwaking
spirituele ontwaking

Deze levensgebeurtenissen zijn op dit moment nog niet verder uitgediept op het blog. Heb jarenlang een website gehad waar ik niets anders deed dan het delen met derde van zielsverdriet verwerking. Nadat de lading uit je systeem weg is, heeft het delen met anderen een diepe uitwerking. Je raakt te ziel van andere mensen hiermee welke nog die pijn hebben.

Angst voor oude pijn

Mensen zijn er zo bang voor terwijl het juist krachtig oplucht. De content van de ze oude website ga ik stap voor stap op het blog op deze website plaatsen. Naast dat deze ervaringen mijn eigen karma zuiveren, zijn er ook zeer intense ervaringen welke juist de familie karma zuiveren. Voor beiden geldt to see is to be free. Het verband zien tussen je huidige uitdagingen en de oude zielsverdriet lading. De manier om jouw levensverhaal een andere wending te geven. Onbewust stopt het aansturen van jouw leven.

Ook voor walk-in extra werk aan de winkel

Vanuit de walk-in situatie is dit weer een hele andere situatie. Het fysieke lichaam herbergt de karma van al haar bewoners met zijn of haar 7 generaties ervoor. Dit betekent extra zuivering werk. Tegelijkertijd zijn mijn ouders en hun familie in feite niet mijn familie. Hiermee breng ik mijzelf ook als walk-in weer in een afscheiding. Dit is niet de bedoeling qua zielsbewustzijn. Elke afscheiding gaat richting ego. We zijn allemaal familie van elkaar van 1 grote overziel. Die verbindingen van jouw levensverhaal worden bij je dood tijdens de afscheid speeches geïllustreerd. Deze beleving is dan de perceptie van derden over jouw levenservaring.