Meteen naar de inhoud
Home ┬╗ Oorpijn en wonderbaarlijke genezing

Oorpijn en wonderbaarlijke genezing

Voor het eerst spreken na geboorte van kind

Met ons 2 jarige zoontje. Hij gilde overdag en ’s nachts en had paniekaanvallen. Onverklaarbare pijnaanvallen. Ons zoontje kon nog niet praten.. waren het buikklachten, toch oorpijn? En dat gegil..? In het academische ziekenhuis wisten ze het antwoord ook niet. Elke keer weer een opname. Alle mogelijke onderzoeken zijn gedaan. Hoorde dit dan misschien bij zijn gen afwijking? Door de hele medische molen is hij geweest. We wisten het echt niet meer.

We zijn gaan “googlen” en kwamen de website van Jyo tegen. Eerst twijfel.. gaan we echt naar een paranormaal genezer met ons 3 jarig zoontje. Dat was voor ons volledig onbekend terrein. Wat hebben we te verliezen.. We bellen gewoon. De eerste afspraak stond. Als het te zweverig is of het bevalt ons niet, staan we zo weer buiten spraken we af.

Maar zo was het helemaal niet. Al tijdens de eerste afspraak kwam er een soort rust over ons zoontje. Jyo had echt contact met hem. Heel bijzonder. Jyo kon bepaalde belastende entiteiten (spirits) “waarnemen” bij ons zoontje en wegsturen. Helemaal begrijpen deden we het niet, maar we hadden er echt een goed gevoel bij. En wat een warme en toegankelijke man is Jyo. Bijzonder ook om te zien hoe ons zoontje reageerde op Jyo. De weken daarna is ons zoontje zoveel rustiger geworden en de klachten, de paniekaanvallen en het gegil verdwenen. We zijn nog een vier keer terug geweest naar Jyo.

Op een dag aan het einde van de middag had hij plots hevige oorpijn en ik stuurde een app naar Jyo. Hij belde terug en stelde een behandeling op afstand voor. De volgende dag was de oorpijn weg en ons zoontje begon plotseling voor het eerst in zijn leven te praten. Wij en zijn begeleiders konden het niet geloven in de weken erna. De liedjes over dieren welke we al jaren voor hem zongen om hem rustig te maken kende hij uit zijn hoofd. Zodra we met zingen pauze hielden wist hij het dier te noemen op de juiste plek. Hij kreeg daarna direct logopedie om zicht beter verstaanbaar te gaan maken.

We komen nu uit voorzorg om de paar maanden bij hem.Lieve Jyo heel erg bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Heel bijzonder.

Irene