Meteen naar de inhoud
Home » Stress verhelpen en vastgelopen aanbeveling

Stress verhelpen en vastgelopen aanbeveling

Stress verhelpen door life coaching

Via een vriendin kwam ik in contact met Jyotisha. Op mijn werk (nieuwe baan) liep ik vast. Ik was overladen, kon niet meer reflecteren en werd daarom onzeker. Bijkomend gevolg ik sliep slecht. Ik liep vast op mijn werk, werd onzeker . Koste veel energie, ik was uit balans. Heb 6 consulten gehad gedurende 7 maanden Eerst werd ik heel moe, daarna kreeg ik een leeg hoofd ( ipv overladen) ontspanning en geen onzekerheid meer en sliep gelijk weer beter. Kreeg meer inzicht in familie relaties en inzicht in mijzelf. Ik bleek uiteindelijk niet geschikt voor deze nieuwe baan. Maar heb belangrijke inzichten ontvangen over wie ik ben en met betrekking tot relaties. Super bedankt! Ik had mijn baan denk ik niet ” overleefd” zonder deze consulten. En de inzichten neem ik bovendien mee voor de rest van mijn leven.

Nicole Keller 

Stress verhelpen aanbeveling

Had bijna een jaar door zeer slechte werkomstandigheden volledige verkramping van mijn bovenrug. Fysiotherapie hielp echt niet: de man kon zijn werk niet doen vanwege mijn pijn (wel eerlijk blijven). Door een kennis op zoek gegaan naar een magnetiseur, liefst vlakbij mijn werk. Na mijn noodkreet via de mail nam Linda (Jyo’s zaakwaarnemer thuis) direct contact op en met 2 dagen nam Jyo mij onder handen. Dat is letterlijk, want Jyo raakt je niet aan, je ligt dus echt ONDER zijn handen!!!! Hoe bijzonder om na al die tijd na 1 behandeling bijna pijn-vrij naar buiten te lopen. Mijn man zei bij thuiskomst: wat zie jij er goed uit!!!!!! (ha ha, heeft ‘ie geweten!!! Grapje, hij is de grootste lieverd van de wereld.)
Vandaag 4e behandeling gehad en het lijkt erop dat laatste restje kramp het aan het verliezen is: deed even zeer tijdens de behandeling (niet eerder meegemaakt), maar dat interpreteer ik als het niet willen loslaten van mijn stress. Nu vanavond voel ik mij super. Vijf *

Ilja Hardebol